Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 accesorii vestimentare care pot fi utilizate cu succes în mai multe ținute

3 accesorii vestimentare care pot fi utilizate cu succes în mai multe ținute

            Fiecare sezon vine cu noi stiluri vestimentare. Astfel, în unele momente ne simțim poate copleșite de nenumăratele trenduri care apar în fiecare an, simțim că nu știm ce să mai alegem pentru ținutele noastre sau ce să punem în bagajul pentru vacanță. Indiferent de tendințele în modă, nu te abate de la stilul personal.  Dacă ai nevoie de o schimbare, alege piesele vestimentare care se potrivesc tipului tău de corp și personalității tale, nu alege articole vestimentare doar pentru că sunt la modă. Dă o pată de culoare stilului tău vestimentar și încearcă lucruri noi cu fiecare ocazie.
           Deși trendurile se schimbă, ți-am pregătit, în următoarele rânduri, 3 accesorii vestimentare care pot fi utilizate cu succes în mai multe ținute indiferent de tendințele în modă. Poți arăta uimitor fără a cheltui sume incredibile de bani pe anumite piese vestimentare, iar astfel poți crea nenumărate ținute doar cu ajutorul a 3 accesorii vestimentare.

1. Topul negru care se asortează cu absolut orice piesă vestimentară
            În mai multe dintre ținutele iubitoarelor de modă poți observa acest gen de top care, cu siguranță, poate fi purtat în orice combinație de piese vestimentare sau accesorii, începând de la pantalonii din denim în nuanțe deschise, fuste plisate sau fuste de piele, cu pantaloni drepți office sau, dacă ești îndrăzneață, chiar și cu salopete. Acest top are un decolteu în formă de inimă care are rolul de a-ți pune în valoare feminitatea. Topul negru este unul dintre piesele vestimentare care au rămas în timp și care nu se va demoda prea curând.

2. Cămașa bleu masculină se asortează cu nenumărate piese vestimentare
            Creatorii de modă au scos în evidență, sezonul acesta, cămășile masculine pentru femei în nuanțe de bleu sau albastru deschis. Această cămașă arată surprinzător de bine pe orice tip de corp, indiferent de ținuta pe care o creezi sau de stilul vestimentar pe care îl abordezi, fie el casual sau chic. O poți combina cu o pereche de pantaloni din denim, cu o pereche de pantaloni office sau cu fuste din piele. Alege combinația ta preferată și pune-ți imaginația la încercare pentru a crea altele noi.

3. Pantalonii largi din in se asortează cu nenumărate piese vestimentare
            Pentru un look casual de vară poți opta pentru pantalonii largi din in pentru că materialul acestora este foarte ușor și răcoros, perfect pentru zilele călduroase. Îi poți asorta cu o vestă albă, top negru, o curea împletită și o pereche de sandale cu toc sau cu talpă joasă. Cu ajutorul acestor pantaloni din in vei obține de fiecare dată când îi vei îmbrăca un look minimalist sau extravagant. În funcție de starea ta de spirit, dar perfect pentru zilele foarte călduroase din anotimpul cald.
            Pentru ca fiecare ținută să fie completă, dar să îți pui și amprenta în crearea ei, poți opta pentru accesorii care să te facă remarcată. Accesoriile au rolul de a face o ținută să arate memorabil, dar acestea pot, foarte ușor, să și distrugă o alta dacă nu sunt utilizate în mod corespunzător.
            Nicio ținută vestimentară nu este completă fără o bijuterie inedită. Pentru ținutele de zi poți opta pentru a purta două sau trei coliere de damă în straturi. Dacă ești o femeie îndrăzneață poți combina o brățară damă cu câteva inele delicate pentru a completa întreg outfitul. Pentru o ținută elegantă de seară, poți alege o pereche de cercei statement alături de o brățară damă. Indiferent de stilul vestimentar pe care îl abordezi, asigură-te că nu ai uitat de accesorizarea ținutelor cu bijuterii care să îți scoată în evidență personalitatea. Accesoriile dau valoare ținutelor și vor face outfit-ul să prindă viață.

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!