Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

10 tinute pe care sa le scoti din garderoba

10 tinute pe care sa le scoti din garderoba

Indiferent de cât de plăcute pot fi ținutele, există un anumit moment în care acestea trebuie scoase din garderoba ta. În acest mod, garderoba ta va avea un aspect plăcut în raport cu noile tendințe din modă. La fel de bine, garderoba ta va avea un aspect întreținut și ți se oferă ocazia de a putea face loc noilor elemente vestimentare pe care ți-ai dori să le integrezi. 

Iată care sunt 10 ținute pe care ar trebui să le scoți din garderoba ta:

  • Balerinii.

Balerinii erau încălțămintea potrivită pentru diferitele evenimente formale la care urma să te duci. În schimb, în momentul actual, balerinii și-au pierdut din doza de noutate. Aceștia au fost înlocuiți de încălțămintea ce are platformă, precum sandalele sau chiar și adidașii. Aceste alternative sunt la fel de plăcute precum au fost balerinii cândva, deci îi poți înlocui cu încredere. 

  • Pantalonii din denim.

Pantalonii din denim, în special cei scurți, sunt un alt element ce ar trebui scos din garderoba ta. Cu toate ca au fost apreciați la un nivel înalt cândva, acum pantalonii din denim au început să apară din ce în ce mai rar atunci când sunt prezentate noile tendințe ale modei. Mai mult de atât, pantalonii din denim au fost înlocuiți cu pantalonii de tip biker. Acești pantaloni sunt recomandați, deoarece oferă un aspect plăcut și lejer. Sunt comozi și îți pun corpul într-o lumină bună. 

  • Treningurile din catifea.

Treningurile de catifea au făcut ravagii la momentul apariției lor. În acest moment, treningurile din catifea nu se mai poartă, fiindcă au fost înlocuite de cele ce au material din pluș. Acestea sunt comode și te pot avantaja chiar mai mult decât te-ar avantaja treningurile din catifea. Încearcă-l! Vei vedea de ce este atât de apreciat la momentul actual și nu vei regreta. 

  • Jacheta și rochia.

Deși jacheta era un accesoriu bun atunci când voiai să porți rochie, în momentul actual sunt alte tendințe apărute în acest sens. Drept exemplu, dacă vrei să porți rochie, poți apela cu încredere la acele rochii tip cămașă, care pot fi purtate chiar dacă vremea este răcoroasă. Acestea îți vor ține de cald, datorită materialului lor, iar mai mult de atât, sunt accesibile oricărui tip de eveniment. Alături de o pereche de cercei, ai certitudinea că vei avea un look potrivit. Permite-ți să încerci! Astfel, vei reuși să îți revizuiești și îmbunătățești întregul look.

  • Blugii skinny.

Blugii skinny au fost favorizați de un număr mare de oameni, însă în momentul actual, blugii largi reprezintă noua tendință. Blugii largi te ajută să îți pui în evidență talia și sunt ușor de accesorizat și de combinat cu alte elemnente din vestimentația ta. Poartă-i cu încredere! 

  • Tricourile mulate.

Așa cum blugii skinny au fost înlocuiți de blugii largi, chiar și tricourile mulate au fost înlocuite de cămașa largă. Cămașa oversize este pe placul tuturor la momentul actual, fiindcă îți permite să îmbini elementele vestimentare așa cum te îndrumă imaginația. Mai mult de atât, cămașa oversize poate fi purtată individual, sub forma unei rochii și se îmbină perfect cu încălțămintea ce are platformă. În acest mod, știi deja că ținuta ta este de actualitate! 

  • Imprimeurile florale.

Hainele cu imprimeuri florale au fost cele mai apreciate cândva, însă în acest moment sunt recomandate hainele ce au efect tie-dye. Efectul tie-dye este format dintr-o avalanșă de culori, care îi oferă look-ului tău originalitate și prospețime. Dacă până acum nu ai purtat, acum este momentul să încerci! Bucură-te de rezultatele bune pe care le vei obține. 

  • Jacheta de tip bomber.

Jacheta de tip bomber era una dintre cele mai întâlnite piese vestimentare atunci când ieșeai pe stradă. Acum a fost înlocuită de paltoane. Fie că vorbim despre paltoane în carouri sau în culori calde, acestea te vor avantaja pe măsură. Nu le vei simți lipsa jachetelor bomber cu această alternativă! 

  • Fustele largi.

Fustele largi au fost înlocuite cu fustele ce au pliuri, scurte. Acestea te vor ajuta să te pui într-o lumină bună și îi vor aduce o doză de noutate look-ului tău. Poți să uiți deja de fustele largi, fiindcă fustele scurte cu pliuri sunt noua tendință!

  •  Cardiganul.

Nu în ultimul rând, cardiganul este o altă piesă vestimentară ce ar trebui să fie scoasă din garderoba ta. Deși erau cele mai accesibile piese atunci când vremea răcoroasă își făcea apariția, la momentul actual, puloverele sunt noua tendință.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că tendințele se schimbă, iar asta îți permite și ție, în primul rând, să încerci noi piese vestimentare care să te facă să te simți bine și care îți vor permite să-ți reîmprospătezi aspectul. Tendințele se schimbă, haide să le urmăm și noi! 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!