Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

10 ținute de vară de care te vei îndrăgosti la propriu

10 ținute de vară de care te vei îndrăgosti la propriu

Sezoanele reci au trecut cu pași repezi și iată-ne iarăși ajunși în sezonul cald. Este momentul să scoatem toate hainele subțiri din dulap și să ne pregătim să le purtăm pe toate în cele mai creative combinații posibile. Dacă îți dorești să adopți noile tendințe, cu siguranță ai nevoie de o nouă sesiune de shopping ca să poți potrivi articolele din colecțiile vechi cu cele de actualitate.

Vara anului 2022 cuprinde trenduri foarte variate în ceea ce privește articolele vestimentare, iar lejeritatea este cuvântul caracteristic acestui sezon. Nimic nu este mai plăcut decât să porți articolele preferate în cele mai uimitoare combinații.  În cazul în care nu mai ai idei cu privire la outfit-urile pe care să le porți, iată câteva idei de ținute uimitoare de care să te bucuri întreaga vară.

1.Pantaloni din denim și bluză albă

Denimul rămâne în continuare un material iubit de întreaga lume, iar popularitatea sa, nu va dispărea vreodată. Cu siguranță și tu ești adepta unei perechi de pantaloni din denim și ai deja cel puțin o piesă de acest tip în garderobă. Poți opta pentru niște pantaloni scurți sau lungi, în funcție de peferințe, dar sunt indicate culorile deschise. În caz contrar, toate razele soarelui își vor îndrepta atenția către tine. Bluza albă trebuie să fie confecționată dintr-un material lejer și răcoros pentru a crea o ținută complet confortabilă.

2.Tricou și pantaloni scurți

Pune-ți picioarele în evidență cu o pereche de pantaloni scurți în culoarea preferată și asortează-i cu un tricou simplu. Poți adăuga acestei ținute o pereche de pantofi sport și o jachetă, dacă vrei să ai parte de o ieșire în oraș, seara. Simplu și rapid!

3.Rochie maxi

Ce ar fi vara fără rochițe? Rochițele sunt piesele de rezistență ale sezonului cald, iar multitudinea de modele din magazine ne pune mereu în dificultate atunci când ne dorim una nouă. Optează pentru o rochiță maxi, vaporoasă, cu un imprimeu floral și te vei simți foarte comod în orice împrejurimi. Nu uita să o accesorizezi cu un colier damă și o poșetă simplă pentru a te putea bucura de un outfit complet.

4.Top și pantaloni vaporoși

Hainele mulate ne dau bătăi de cap vara, și ne fac să ne simțim incomod în propriile ținute. Ei bine, nu este cazul pantalonilor vaporoși care conferă o lejeritate rar întâlnită în categoria pantalonilor. Sunt ideali pentru ieșirile în oraș dar și pentru vacanțele la mare, mai ales atunci când sunt combinați cu un top lejer din dantelă sau bumbac. Adaugă și o pereche de sandale cu talpă joasă și bucură-te de cele mai frumoase momente fără grija ținutei.

5.Salopeta din bumbac

Bumbacul este materialul cel mai iubit în sezonul cald, datorită caracteristicilor sale de a proteja corpul și de a-l face să se simtă comod în orice ținută. Îți dorești să fii elegantă dar și lejeră în același timp? Salopeta din bumbac este cea mai bună alegere pentru vacanțele tale. Accesorizată cu un colier damă, salopeta va arăta fabulos atât pe timp de zi, cât și la ieșirile din timpul nopții.

6.Maiou, pantaloni scurți și cămașă

Un maiou cu bretele se potrivește la orice ținută mai ales când este combinat cu o pereche de pantaloni scurți. Îți poți crea foarte rapid un outfit folosind o pereche de pantaloni scurți albi și un maiou aceeași nuanță, pentru a te proteja cât mai mult de căldură. Pune în picioare niște sandale comode și completează ținuta cu o cămașă oversize de culoare bleu. Vei arăta bestial la următoarea ta ieșire!

7.Eșarfă și jeanși

Poate te întrebi de ce ai putea folosi o eșarfă vara, iar răspunsul este mai simplu decât te-ai aștepta. Folosește eșarfa pe post de top realizând un nod la spate și combină această creație cu o pereche de jeanși. Alege o pereche de adidași potrivită și un rucsac mic și outfit-ul tău este gata.

8.Rochie mini și papuci

Papucii sunt la mare căutare în acest sezon și sunt foarte ușor de asortat cu multe articole vestimentare. Combinația dintre rochia mini și papuci sună demențial, mai ales dacă rochița este cu bretele sau spatele gol. Poți asorta totul cu o pălărie sau o bentiță și ai obținut unul dintre cele mai iubite ținute.

9.Sacou, top și fustă mini

Combinația dintre fustă și sacou nu mai este un secret pentru nimeni tocmai de aceea este o ținută extrem de apreciată în momentul actual. Alege 2 articole vestimentare în aceeași nuanță și poziționează pe sub sacou un top alb stil corset. Alege o pereche potrivită de pantofi și ești gata să mergi la următorul tău eveniment.

10.Articole vestimentare complet albe

Albul este o nuanță care nu se va demoda niciodată. Poți opta cu încredere pentru o ținută complet albă, alegând și accesoriile în același stil și vei observa imediat cum corpul tău va fi pus în evidență. Te vei simți cu adevărat extraordinar.

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!